Frågor om liveljud

Hej och tack för dina frågor om liveljud!

Jag får väldigt många frågor om liveljud. Jag läser alla för att det är kul och intressant! Jag har en dålig nyhet och 3 bra nyheter till dig.

Den dåliga nyheten …

Jag hinner tyvärr inte svara på alla frågor, hur gärna jag än vill! 🙁

De 3 bra nyheterna!

1. Du kan boka ett rådgivningssamtal med mig. (Klicka på den understrukna texten så kommer du rätt.)

2. Lägg ut din fråga på min Ljudteknikern-facebooksida. Kanske just din fråga får ett svar där, av mig eller någon annan. I så fall kan också fler ta del av svaret. Det är också möjligt att den blir till ett blogginlägg, en artikel eller en pdf framöver, så fortsätt fråga!

3. Det är stor chans att det redan finns svar på dina frågor på min blogg, i mina gratis pdf:er, i mina två böcker om liveljud eller i mina webbkurser.

Hans Nicklasson, Ljudtekniekrn.se

Hans Nicklasson, Ljudtekniekrn.se

De allra flesta som ställer frågor är (kanske precis som du?) tekniker, musiker eller band med liten budget. Det är dig jag vill hjälpa genom ovanstående material. Vill du anlita mig som konsult istället är du välkommen att kontakta mig här.


Mvh Hans Nicklasson
Ljudteknikern.se

>