Till dig som spelar eller mixar live

Tycker du det är svårt att få till bra ljud när du spelar eller mixar live? Knepet är att optimera alla delar av ljudkedjan. Ladda ner min gratis pdf så berättar jag mer. Mvh Hans Nicklasson, Ljudtekniker, lärare och författare

BraLiveljud pdf


Om du vill lära dig att förstå hur du kan få fram ett bra ljud ska du börja här. Du får en pdf direkt och ett flertal artiklar om liveljud via e-post en till två gånger i veckan, helt gratis och utan åtaganden. Du kan när som helst avsluta om du inte vill har fler mejl.

Ur innehållet:

  • Mixa bra ljud
  • Effektiv soundcheck
  • Fixa bra scenljud
  • Bli av med rundgång

Har du någon gång gått vilse bland alla kablar och knappar?

Hans Nicklasson - Ljudteknikern.se - Din Ljudtekniker på nätet — Min mission är att sprida mina samlade kunskaper och erfarenheter till alla sorters ljudtekniker och musiker om hur man kan skapa bra liveljud. Jag vill att mina 20 år som ljudtekniker, lärare och skribent ska komma till nytta för alla som verkligen gillar ljudteknik, livemusik och bra ljud.
Mvh Hans Nicklasson, Ljudtekniker och författare

 
 

Hur skapa bra liveljud?

Många tror att allt går att fixa vid mixerbordet men mixerbordet är bara en (om än viktigt) del av ljudkedjan mellan musikanterna och publiken, det vill säga från mikrofoner till högtalare.

För att skapa bra ljud behöver du bli medveten om allt som påverkar det slutliga ljudet, vad du kan förbättra och hur du gör det.

I den här pdf:n ger jag dig några områden som är vanliga att inte lägga så stor tankemöda på, eller till och med nästan glömma bort. Fyll i namn och e-post så har du den strax i din e-postlåda.


Ⓒ 2017 Hans Nicklasson, Ljudteknikern.se, HN Ljuddesign, Ljungskile | Integritetspolicy | e-post: info@ljudteknikern.se |

>