Fråga Ljudteknikern.

Jag besvarar dina frågor om PA-ljud. Vad kan jag hjälpa dig med?

Åke Hammarskjöld
Åke Hammarskjöld

Deltidsmusiker och egen företagare

"Hans kommer med goda råd på ett resonerande och kunnigt sätt som har hjälpt mig och vårt band att fokusera på rätt saker och låta bättre."

[Hans Nicklasson]

Ljudtekniker

Vad du får ut av ett 

rådgivningssamtal

Är du hobbytekniker, halvproffstekniker, musiklärare eller musikant?

Jag svarar på dina frågor, ger råd och kommer med lösningar på dina problem med PA-ljudet.

Det tar tid att lära sig och lista ut allt själv. Det kan vara skönt att ha någon att bolla med. Spar tid. Få professionella råd av Ljudteknikern.

Så här gör du innan samtalet

Klicka på "Boka" här nedanför. Välj 10, 20 eller 30 min samtal. Jag ringer upp dig på den tid du väljer. Fundera på vilket som är ditt problem nummer 1 med PA-ljudet.

Det här pratar vi om under samtalet

Under samtalet fokuserar vi mest på ditt viktigaste problem PA-ljudet, men du kan även ställa andra frågor om PA-ljud om du vill. Några minuters inledande prat i början av samtalet ingår i priset.

Vad händer efter samtalet?

Min intention är att du efter samtalet ska känna att problemet löst eller att du har fått idéer om hur du ska lösa det. Du betalar i efterhand med Swish. Pris från 100 kr inkl. moms.

Om mig

Jag är författare till böckerna Jakten på det perfekta PA-ljudet och Bästa liveljudet. Jag har jobbat som Ljudtekniker och Lärare i Musikproduktion på Gymnasiets Estetprogram i över 20 år. Jag har också skrivit ett 30-tal artiklar om liveljud för tidningen Studio.


Min mission är att sprida mina samlade kunskaper och erfarenheter till alla sorters ljudtekniker och musiker om hur man skapar bra PA-ljud. Jag vill att mina 20 år som ljudtekniker, lärare och skribent ska komma till nytta för alla som verkligen gillar ljudteknik, livemusik och bra ljud.

Varför andra tycker att du ska boka ett

rådgivningssamtal

Varje musikant, band och konsert är unik. Många tycker att jag är bra på att ge individuella lösningar, anpassade just för deras situation. Jag får ofta höra att mina erfarenheter som ljudtekniker, lärare och skribent, har gjort mig bra på att förklara komplexa saker på ett lugnt, lyhört och pedagogiskt sätt.

Random person
Martin Dümmatzen

PipeDream Tech

"Jag var mycket nöjd med samtalet. Jag kände att jag kunde ställa mina frågor utan att de värderades utan besvarades sakligt och pedagogiskt. Det var ett avslappnat samtal som ledde till att jag kände att jag var på rätt väg i det som jag redan tänkt och fick nya tankar för hur jag skall fortsätta. Stort tack för samtalet!"

Random person
Ingemar Lindroth


"Konversationen var lugn och saklig och jag är mycket nöjd med dina svar."

Timo Nilsson, trubadur
Timo Nilsson

Trubadur

"Tack Hans för ett kanonbra jobb. Mitt ljudproblem är nu löst tack vare dig, Du var också väldigt pedagogisk att prata med!

Tack!"

Vad är ditt problem #1 med PA-ljudet?

>