Copyright för webbkurserna

Copyright och upphovsrätt

Webbkurserna och de tillhörande pdf:erna är skyddade av upphovsrättslagen. Du får bara använda kurserna för eget bruk. Du får inte sälja, göra tillgängligt för andra eller ge bort informationen som finns i webbkurserna eller pdf:erna.

Jag vädjar hellre till dig att respektera upphovsrätten än att hota med lag och straff.

Det ligger mycket mer jobb än du antagligen anar bakom webbkurserna. I alla fall var det väsentligt mer jobb än jag anade ... Om jag ska kunna fortsätta skapa bra webbkurser eller skriva böcker måste jag precis som alla andra få betalt för mitt arbete. Det är INTE ett snabbt sätt att bli rik på, jag lovar! 🙂

Jag tror du förstår ... Tack för att du behåller webbkursernas och pdf:ernas innehåll för dig själv! Däremot får du självklart gärna kopiera och dela med dig av länken till anmälningssidan så att fler kan få veta om att kursen finns.

Kopiera gärna länken till anmälningssidan och dela på facebook eller andra sociala medier om du vill.

Mixerbord – Vad Är Alla Knappar Till För?


Vill du rekommendera webbkurserna?

Om du gillar webbkurserna så får du gärna dela anmälningssidan på facebook, twitter och/eller linkedin (eller andra sociala medier).


Kanske känner du någon som skulle vara intresserad av kursen?
Tack för att du delar!

Vanliga frågor om att dela

Jag har redan delat den. Tack så mycket! 🙂 Det betyder mycket! Vill du dela den igen, kan du göra det när du vill. Kanske missade någon intresserad den förra gången. Eller bara glömde bort det.

Vad är det jag delar? Du delar länken till anmälningssidan för Mixerbord Basic, den här sidan: https://ljudteknikern.se/mixerbord-webbkurser/.

Varför ska jag dela? Det är förstås helt frivilligt. Jag är tacksam om du delar därför att ju fler deltagare vi blir desto fler och bättre kurser får jag möjlighet att skapa. Och någon annan kanske blir tacksam över att få ett tips från dig?

Kan jag mejla till mina kompisar också/istället? Absolut! Kopiera bara länken till anmälningssidan strax här ovanför och klistra in den i ditt mejl.

Får jag dela eller mejla innehållet på lektionerna, eller länkar till lektionerna? Nej, se ovan.


>