Ny Bok – Bästa Liveljudet

Pressmeddelande 2014-06-10

Hans Nicklasson, författare till Jakten på det perfekta PA-ljudet är aktuell med en ny bok om liveljud. Boken serverar dig författarens recept bakom det bästa liveljudet. På menyn står allt du kan förbättra och hur du gör det. Är du sugen på matnyttiga tips inför spelningarna kan den här boken falla dig i smaken.

Mer information och beställning på: http://Bästa-Liveljudet.se

Bästa Liveljudet vänder sig till dig som spelar och sköter ljudet själv samt till alla varande och blivande ljudtekniker. Boken passar dig som har musik och liveljud som en hobby och upp till mer eller mindre professionell nivå. Den tar upp problem och svårigheter som kan uppstå samt lösningarna på dem.

Det som gör Bästa Liveljudet speciell är att den tar upp filosofin och tänket bakom bra liveljud snarare än vad alla knappar och rattar är till för.

— Du kan inte fixa allt med mixerbordet, menar Hans. I boken identifierar jag ytterligare nio områden som går att förbättra och hur du gör det, avslöjar Hans, och så ger han exempel på några områden med förbättringspotential: instrumenten, akustiken, ljudanläggningen, ljudteknikern, riggningen, grundinställningarna och mixningen.

— Min mission är att mina erfarenheter från 20 år som ljudtekniker, lärare och skribent ska komma till nytta för alla som spelar och mixar live, samt i förlängningen även för publiken förstås, avslutar Hans.

Fakta om boken:
Antal sidor: 152. Format: 137 x 204 mm (B x H). Limbunden med mjuka pärmar. Boken kommer ut i augusti 2014. Med reservation för smärre ändringar. Rekommenderat pris till kund: 296 kr inkl 6% moms.

Om författaren:
Författaren, Hans Nicklasson, arbetar som ljudtekniker och lärare i musikproduktion på gymnasiets estetprogram i Uddevalla. Han har tidigare skrivit boken Jakten på det perfekta PA-ljudet – Bibeln om liveljud. Han har även skrivit ett 30-tal artiklar om liveljud för tidningen Studio.

Mer information och beställning på: http://Bästa-Liveljudet.se

Länkar till bilder:
Bild på omslaget: https://ljudteknikern.se/images/basta-liveljudet-hans-nicklasson-rgb.jpg
Bild på författaren: https://ljudteknikern.se/images/hans-nicklasson-basta-liveljudet-rgb.jpg
Bilder i hög upplösning och i olika filformat: https://ljudteknikern.se/press/

För frågor vänligen kontakta:
Hans Nicklasson, författare och egenutgivare.
E-post: info@ljudteknikern.se
Tfn: 0522-290 67
___________
Om förlaget
HN Ljuddesign drivs av Hans Nicklasson. Han ger ut egenproducerat material om ljudteknik i allmänhet och liveljud i synnerhet. Hans mission är att sprida sina kunskaper och erfarenheter om hur man skapar bra liveljud. Budskapet sprids via hans böcker, e-böcker, bloggar, artiklar, medlemssidor och sociala medier.
Mer information finner ni på https://ljudteknikern.se/hn-ljuddesign/

>