LLB 2018 - Bli bäst på liveljud

med Ljudteknikern.se

Ljudteknikern LLB 2018

Gratis pdf:er att ladda ner

Bra liveljud
Till dig som spelar eller mixar live. Tycker du det är svårt att få till bra ljud när du spelar eller mixar live? Knepet är att optimera alla delar av ljudkedjan. Ladda ner min gratis pdf så berättar jag mer.

Mixerbord så funkar de
Är det svårt för dig och bandet att få till ljudet i replokalen, i studion eller på spelningarna? Skulle det vara lättare för dig om du visste hur mixerbordet funkar och vad alla knappar gör? Ladda ner PDF:n som hjälper dig att förstå alla mixerbord, oavsett storlek.

Att välja mixerbord
Mina bästa råd till dig som ska köpa, hyra eller bara vill lära dig mer om att välja mixerbord. Jag går steg för steg igenom vilka behov Du har, för att vaska fram en mixer som uppfyller Dina önskemål.

Erbjudanden under LLB

Bästa Liveljudet 10% rabatt
Boken Bästa Liveljudet Ordinarie pris: 296 kr.
Rabattkod: GSWSBYYMJWLU Kopiera rabattkoden och klistra in den i kassan för att få din rabatt. Gäller till och med den 30 april.

Elbas live 99 kr
Ny e-bok E-boken Elbas live
E-boken utkommer den 30 april men går att förköpa nu med två bonusar på köpet! (Värde 98 kr)

Överraskningar
Jakten på det perfekta PA-ljudet - Bibeln om liveljud. Nu 15% rabatt!
Rabattkod: CAA7FJMAQMIF Kopiera rabattkoden och klistra in den i kassan för att få din rabatt. Gäller till och med den 30 april.

Webbkurser om mixerbord. 30% på alla. (Gäller ej paket)
Mixerbord Basic Steg 1
Mixerbord Basic Steg 2
Mixerbord Avancerad (Steg 3)
Rabattkod: 4RARUOSX3460 Kopiera rabattkoden och klistra in den i kassan för att få din rabatt. Gäller till och med den 30 april.

Min mission är att sprida mina kunskaper och erfarenheter till ljudtekniker och band på alla nivåer. Jag vill förmedla hur du skapar bra PA-ljud genom att förena tekniskt kunnande med känsla för ljudet och musiken. Nu under LLB har jag samlat gratismaterial och erbjudanden här. Mvh Hans Nicklasson, Ljudtekniker och författare.
Ljudteknikern LLB 2018
>